Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Empermolen 6 in Empe 7399 AP

Empermolen 6

7399 AP Empe
Vraagprijs € 265.000,- v.o.n.
0570-544140

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u op korte fietsafstand van de historische stad Zutphen, op loopafstand van station een mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen op een grote kavel grond in het buitengebied?

Dan is deze bouwkavel in het nieuwbouwplan 'Empermolen' wellicht iets voor U!...
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u op korte fietsafstand van de historische stad Zutphen, op loopafstand van station een mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen op een grote kavel grond in het buitengebied?

Dan is deze bouwkavel in het nieuwbouwplan 'Empermolen' wellicht iets voor U!

De bouwkavel aan de Empermolen 6 is ca. 1.547 m² groot en biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp van uw droomwoning met bijgebouw te (laten) bouwen op het compacte nieuwbouwplan 'Empermolen' in/nabij het dorp Empe, gelegen tussen Voorst en Zutphen.

Thans betreft het een klein bedrijventerrein met de voormalige molen 'Empermolen', een molenaarswoning, voor- en achterhuis en bedrijfsgebouwen. De bedrijfsgebouwen en het voor- en achterhuis worden gesloopt en hiervoor mogen drie (3) vrijstaande woningen gerealiseerd worden. Tevens verkrijgen de voormalige molen 'Empermolen' en de molenaarswoning van 1.000 m³ een woonbestemming om deze prachtige gezichtsbepalende waardevolle gebouwen te behouden voor Empe.

Op de kavel kan een huis gebouwd worden van maximaal 150 m² grondoppervlak, zijnde maximaal 860 m³ inhoud op basis van de voorgeschreven maximale goothoogte van 3,5 m en maximale nokhoogte van 8 m. Tevens zijn er - al dan niet -vergunningsvrij mogelijkheden om direct of in de toekomst uw woning uit te breiden met een uit-aanbouw of serre. 
Het type 'schuurwoning' is de meest voor de hand liggende woningontwerp bij een goot - en nokhoogte van 3,5 - 8 m echter dat is niet voorgeschreven en/of verplicht. Een aantal voorbeelden zijn bij de afbeelden opgenomen.

Naast de woning mag u een aangebouwde of vrijstaande schuur van maximaal 70 m² met een goothoogte van 3,5 m en nokhoogte van 6 m bouwen op de kavel, te gebruiken als garage en/of schuur. Deze kunt u uitbreiden met een carport en/of veranda.

Het is aan u als koper om uw eigen ideeën met een architect samen te brengen tot uw landhuis op een grote kavel met de tuin op merendeel het zuidwesten dus volop zon. De woning dient noordzuid gebouwd te worden.
De kavel is aan de west en noordzijde omringd door een bomenrij van loofbomen, met fraaie doorkijk over de weilanden.

Omgeving:
De kavel is gelegen in het woningbouwplan 'Empermolen' aan de rand van Empe. Empe is gelegen nabij het fraaie coulissen en kastelen landschap rond Zutphen en ligt op loop- en fietsafstand van de vele bossen. Winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand in zowel Empe, Voorst als Zutphen. Voorst en Empe hebben een eigen station, gelegen op loopafstand van de woning. De trein brengt u naar Apeldoorn of Zutphen of nog verder het land in. En u bent zo met de auto via de provinciale wegen in Deventer (A1), Apeldoorn (A50), Arnhem (A50/A12) en Doetinchem.

Overige informatie:
De bestemming dient gewijzigd te worden van Bedrijf naar Wonen. Het plan ligt heeft sinds 6 april 2018 ter inzage gelegen bij de gemeente Brummen. De verwachting is dat het plan najaar 2018 onherroepelijk vergund kan worden.

Bij kavel Empermolen 6 - groot 1.547 m² - behoort tevens een 1/6 aandeel in een mandelig erf met inrit, verhardingen, groen en wadi. Dit binnenterrein groot 3.359 m² is gezamenlijk eigendom van 6 aanliggende percelen welke gezamenlijk het onderhoud hebben.
De kavel moet nog ingemeten worden door het kadaster. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van de in deze aanbieding vermelde grootte. 

De verwachting is dat medio vierde kwartaal 2018 de sloop van de bedrijfsgebouwen is gerealiseerd, de grond bouwrijp is gemaakt en de bouw van de woningen op de kavels eind 2018/begin 2019 kan worden gestart.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 265.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Beschutte ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1547 m² Kadasteroppervlakte 1547 m² Kadastrale gegevens Gemeente Brummen Sectie L Perceelnummer 1607 Oppervlakte 1547 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring