Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Assinksteeg 4 in Lettele 7434 PR

Assinksteeg 4

7434 PR Lettele, NL
Prijs op aanvraag
0570-544140

Kenmerken

Hoofdtype(n) Jongveeopfokbedrijf Grondsoort Zand Perceeloppervlakte 07 ha 22 a 65 ca
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u grote karakteristieke boerderij met enkele bijgebouwen op ca. 7 ha in het mooie Salland (Overijssel) op korte afstand van Deventer?
Dat is deze boerderij wellicht iets voor U! Ideaal voor het houden van paarden, schapen en enkele runderen (hobby).

Het te...
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u grote karakteristieke boerderij met enkele bijgebouwen op ca. 7 ha in het mooie Salland (Overijssel) op korte afstand van Deventer?
Dat is deze boerderij wellicht iets voor U! Ideaal voor het houden van paarden, schapen en enkele runderen (hobby).

Het te koop aangeboden voormalig landbouwbedrijf is een authentieke boerderij met de naam "Het Alferink", bestaande uit een voor- en achterhuis, een tweetal schuren op circa 4.300 m² grond inclusief erf, tuin en 67.000 m² (6,7 ha) weiland. Indien gewenst kan er minder grond gekocht worden.

De boerderij is gelegen in het fraaie coulissen landschap in het buitengebied tussen Deventer en Okkenbroek. De locatie ligt op circa 2 km van Deventer.

De boerderij is opgetrokken in steensmuren, voorzien van onbeschoten kap, gedekt met pannen.
Het grote brede voorhuis heeft een inhoud van circa 800 m³ en het onverbouwde achterhuis heeft een oppervlakte van 245 m² en een inhoud van 1.400 m³!

Het voorhuis is als volgt ingedeeld:
Begane grond: entree met fraaie stenen vloer met toegang naar 'zondagse kamer', woonkeuken met inbouwapparatuur, slaapkamer met wastafel en douchecabine, gang met trapopgang naar 1e verdieping, toilet,
tevens 2e woongedeelte met woonkamer, keuken met achterom en berging
1e verdieping: overloop met toegang naar 6 slaapkamers, waarvan 1 met wastafel, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. En zolder

Via de gang komt men in het grote achterhuis van circa 14,5 x 16,9 (ca. 1.400 m³) die thans in gebruik als berging.
Het achterhuis is opgetrokken uit steensmuren, houten gebinten, voorzien van onbeschoten kap gedekt met riet en dakpannen.
Aan de voor- en achterhuis is een schuur gebouwd van ca. 11,2 x 15 m) welke in het verleden als tanklokaal, melkstal en jongvee stal in gebruik was. Thans in gebruik als berging. De schuur is opgetrokken uit steensmuren, houten gebinten, voorzien van onbeschoten kap gedekt met dakpannen.

De voerligboxenstal (1976 ca. 14,3 x 32 m) is opgetrokken uit halfsteens- en spouwmetselwerk, voorzien van stalen spanten, deels beschoten met houten platen en gedekt met asbest cement golfplaten. De stal is grotendeels nog in gebruik en ingedeeld met 54 ligboxen met betonroostervloer. De ondergrondse mestkelders hebben een opslag van ca. 174 m³.

De werktuigenberging (2000, ca. 12 x 26,4 m) is opgetrokken uit damwandplaat op stenen voet, voorzien van stalen spanten en gedekt met asbestvrije golfplaten. De schuur is voorzien van betonklinker verharding en toegang via overheaddeur, schuifdeuren, loopdeur en kanteldeur (inpandige autogarage).

Een mestsilo (Harvestore) met een inhoud van ca. 540 m³ is opgetrokken uit metaal (deels in de grond) met een overkapping van zeil op een roestvrijstalen framewerk.

De bestemming is agrarisch en biedt diverse mogelijkheden maar ook voor eventueel omvorming naar wonen met meerdere gezinnen vanwege woningsplitsing (voor-en achterhuis) en de mogelijkheid om bestaande gebouwen in te brengen in een rood voor rood regeling van de gemeente Deventer. Voor dit soort wijzigingen dient een bestemmingsplanwijzigingsprocedure doorlopen te worden.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Jongveeopfokbedrijf Type onderneming Jongveeopfokbedrijf Grondsoort Zand Opstallen Achterhuis Oppervlakte: 245 m²; bouwjaar: 1900 Aangebouwde schuur/melkstal Oppervlakte: 147 m²; bouwjaar: 1900 Voerligboxenstal Oppervlakte: 457 m²; bouwjaar: 1976 Werktuigenberging Oppervlakte: 303 m²; bouwjaar: 2000 Mestsilo Oppervlakte: 540 m²; bouwjaar: 1990 Overige voorzieningen Overig Erfverharding: 900 m², toegangsweg 1.300 m², kuilvoerplaat 160 m² Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 07 ha 22 a 65 ca Huiskavels 06 ha 79 a 65 ca Erf/bouwblok 00 ha 43 a 00 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 06 ha 79 a 65 ca Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 800 m³ Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Bouwjaar 1900

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.